1 martie 2011

rugaciune

Dulcele meu domn Isus, vin inaintea Ta pentru a fi rascumparata intru Tine-pentru a reinnoi locul pe care-l am la Tine,juramantul meu de credinta si pentru a primi de la tine toata slava si indurarea de care am atata nevoie astazi.Te slavesc ca Domn al meu si iti predau tie toate partile vietii mele, in intregimea lor.Iti daruiesc trupul meu ca o jertfa vie; iti dau inima, sufletul, mintea si puterea mea,dupa cum iti dau si duhul meu.Si il rog pe Duhul Tau cel Sfant sa imi innoiasca legatura cu Tine, sa ma pecetluiasca intru Tine si sa ma indrume la vreme de rugaciune.
Sfinte Dumnezeule, Sfanta si biruitoare Treime, numai Tu esti vrednic de inchinarea mea, de daruirea inimii mele, de lauda, de credinta si de slava vietii mele.Te slavesc si ma inchin Tie, ma predau Tie in cautarea inimii mele de viata noua.Numai Tu esti Viata si ai ajuns viata mea.Ma lepad de orice alti dumnezei sau idoli si iti dau tie locul pe care il meriti pe deplin in inima si in viata mea.Marturisesc aici si acum ca totul depinde numai de Tine, Dumnezeule, si nu de mine.Tu esti Eroul acestei povesti si a Ta sunt.Iarta-mi toate pacatele.Cerceteaza-ma si ma cunoaste si dezvaluie-mi in care chipuri nu iti sunt pe plac, arata-mi ce legaminte am incheiat cu Vrajmasul si da-mi, Doamne, slava si adancimea adevaratei cainte.
Tata ceresc, iti multumesc ca ma iubesti si ca m-ai ales inca inainte sa fi facut lumea.Tu esti Tatal meu adevarat- Creatorul, Izbavitorul si Sprijinitorul meu, precum si adevaratul capat al tuturor lucrurilor, chiar si al vietii mele.Te iubesc; ma incred in Tine; te slavesc.Iti multumesc ca ti-ai dovedit dragostea fata de mine cand l-ai trimis pe Isus, Fiul Tau, sa fie jertfa si viata mea cea noua.L-am primit, cu toata viata si lucrarea Lui, pe care mi le-ai randuit.Iti multumesc ca ma cuprinzi in Hristos, ca imi ierti pacatele si ca imi faci parte de dreptatea Lui, ca ma intregesti in El.Multumesc ca m-ai adus la viata in Hristos, inaltandu-ma langa El, asezandu-ma cu El de-a dreapta Ta,imputernicindu-ma cu puterea Lui si ungandu-ma cu Duhul Tau cel Sfant. Pe toate le primesc cu recunostinta si le ingadui sa-mi ia inima in stapanire.
Isuse, iti multumesc ca vii dupa mine, ca ma rascumperi cu viata ta. Te iubesc, te slavesc, ma incred in Tine.Te primesc cu inima deschisa, ca pe izbavirea mea, dupa cum iti primesc lucrarea si biruinta crucii, prin care ma curat de toate pacatele, cu sangele Tau varsat, prin care firea mea cea veche este indepartata, inima imi este taiata imprejur in Dumnezeu si prin care simpla chemare a raului impotriva mea este invinsa.Imi iau locul la crucea si la moartea Ta, prin care mor o data cu Tine pentru pacat, pentru trupul meu, pentru trupul meu pacatos, pentru lume si pentru Cel rau.Sunt crucificata cu Hristos. Acum imi ridic crucea si imi crucific trupul cel trufas, neincrezator si inchinator la idoli.Ma lepad de omul cel vechi.Aduc crucea lui Hristos intre mine si ceilalti oameni, celelalte duhuri si celelalte lucruri.Duhule Sfant, pogoara asupra mea intreaga lucrare a mortii pe cruce a lui Hristos, pentru mine.O primesc cu recunostinta si ii ingaduisa-mi ia viata in stapanire.
Isuse, te intampin cu inima intreaga drept noua mea viata, noua mea sfintenie si primesc intreaga lucrare si biruinta a renasterii Tale, prin care am fost inaltata cu Tine la o viata noua, sa pasesc prin firea cea noua, moarta pentru pacat si vie pentru Dumnezeu. Sunt crucificata cu Hristos si nu mai traiesc eu in mine, ci Hristos.Imi iau acum locul la invierea Ta, prin care sunt adus la viata cu Tine si domnesc alaturi de Tine peste viata cea noua.Imi asez firea cea noua in toata sfintenia si umilinta, in toata dreptatea, curatenia si adevarul. Hristos este viata mea acum si El ma intareste.Duhule Sfant, pogoara asupra-mi intreaga invierea lui Isus Hristos pentru mine.O primesc cu recunostinta si ii ingadui sa-mi ia viata in stapanire.
Isuse, te mai primesc din toata inima, inca, precum puterea si domnia carora ma inchin, precum biruinta mea vesnica asupra Satanei si a imparatiei sale, primind toata lucrarea si victoria inaltarii Tale, prin care Satana a fost judecat si rasturnat, puterile si ostirile i-au fost infrante, iar puterea cea din ceruri si de pe pamant ti-a fost data Tie, Isuse, si prin care mi s-a dat mie implinire in Tine, Capataiul tuturor.Imi iau locul la inaltarea Ta, prin care am fost inaltata cu tine de-a dreapta Tatalui si inscaunata cu tine in toata puterea.
Fie ca puterea si imparatia Ta sa domneasca peste viata mea, peste familia , casa si gospodaria mea. Fie ca plinatatea lucrarii Tale-crucea, invierea si inaltarea- sa se ridice impotriva Satanei, impotriva imparatiei si a trimisilor lui, precum si a lucrarilor lui marsave asupra mea sau asupra casei mele.Mai mare este cel ce se afla in mine, decat cel ce se afla in lume.Hristos mi-a dat puterea de a invinge puterile Celui Rau si ma folosesc acum de aceasta putere impotriva oricarui vrajmas, izgonindu-l in numele lui Isus Hristos. Duhule Sfant, fa-mi parte de puterea inaltarii lui Isus Hristos pentru mine. O primesc cu recunostinta si ii ingadui sa imi ia viata in stapanire.
Duhule Sfant, te intampin cu inima deschisa ca Sfatuitor al meu, ca Mangaietorul, Puterea si Indrumatorul meu. Iti multumesc ca ma pecetluiesti in Hristos.Te slavesc ca Domn al meu si te chem sa ma indrumi spre adevarul adevarat, sa ma ungi pentru viata, umblarea si chemarea si sa ma duci si mai mult catre Isus astazi.Imi deschid complet viata dinaintea Ta, in toate dimensiunile si formele ei- trup, suflet si duh- alegand sa fiu cu Tine, sa pasesc in pas cu tine in toate ale vietii.Pogoara-te asupra mea, Sfantule Duh binecuvantat, cu toata lucrarea si harurile Zilei Cincizecimii.Umple-ma cu prospetime, Duh Sfant si binecuvantat.Te primesc cu recunostinta si iti ingadui sa imi iei viata in stapanire.
Tata ceresc, multumescu-ti pentru toate binecuvantarile in duh, dintre cele ceresti ale lui Isus Hristos.Primesc azi binecuvantarile Tale in viata mea si ma rog ca Duhul Sfant sa le aduca pe toate in viata mea chiar azi.Iti multumesc pentru sangele lui Isus. Mai spala-ma o data cu sangele Lui, de tot pacatul si de orice pata sau rautate.Imi pun armura Ta- centura adevarului, platosa dreptatii, cizmele impartasirii evangheliei pacii, coiful mantuirii.Apuc scutul credintei si sabia Duhului, Cuvantul lui Dumnezeu, si imi ascut armele pe cel rau, cu puterea lui Dumnezeu.Aleg sa ma rog la orice vreme in Duhul, sa fiu tare in Tine, Doamne, si in atotputerea Ta.
Tata, iti multumesc pentru ingerii tai.Ii chem in numele lui Isus Hristos si ii pornesc la lupta pentru mine si pentru ai mei.Fie ca ei sa ma pazeasca intreaga zi.Iti multumesc pentru aceia care se roaga pentru mine, iti marturisesc ca am mare nevoie de rugaciunile lor si te rog sa iti trimiti Duhul sa ii trezeasca si sa ii uneasca pentru a forma corul meu de rugaciune si ajutor.Chem astazi Imparatia Domnului nostru Isus Hristos pentru camiul meu, pentru familia, viata si toti ai mei. Ma rog toate acestea in numele lui Isus Hristos, cu toata slava, marirea si recunostinta.Amin

Niciun comentariu: